Privatlektion är perfekt när du:
har gått en kurs tidigare men vill ha lite extra hjälp för att komma igång igen.
har köpt ny utrustning och vill vara säker på att allt står rätt till. Vi visar dig hur dina nya säkerhetsssystem fungerar.
vill lära dig dina första freestyletrick som backroll, frontroll eller kanske en railey.
saknar höjd i hoppen och vill få tips för att nå nya höjder och boosta din hang time.
vill lära dig köra vågor strapless.
vill testa racebräda och teknikerna bakom course-racing.
vill testa foilbräda och lära dig sväva fram över vattnet i nästan vindstilla förhållanden.
är barn och behöver extra uppmärksamhet och särskilt anpassad utrustning och pedagogik.
har andra önskemål som bäst tillgodoses med en egen instruktör.


1h privatlektion

895 kr

Få den hjälp och service du behöver för att ta dig till nästa nivå. Vi anpassar innehållet efter dina önskemål, med 100% fokus på dig och din åkning. All hyra av utrustning ingår. Vi använder radiohjälmar för att kommunicera även ute på vattnet, vilket ger väldigt effektiv inlärning och möjlighet att ge feedback direkt.

Läs merBoka nu!

VARFÖR VÄLJA OSS?

Mer än 95% av våra elever som går kitekurs skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Som en av Skandinaviens första och största kiteskolor lägger vi stor vikt på säkerhet och pedagogik i våra kurser. Våra instruktörer är IKO certifierade och har dessutom utbildning i HLR till vuxna och barn. På vårt kitecenter finner ni alltid duktiga och erfarna instruktörer, den senaste utrustningen med alla säkerhetsaspekter där till, utbildningsmaterial som följer branschstandarden samt högsta komfort innan och efter er kurs med varmdusch och ombytesrum. Vi har dessutom kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Du får tillbaka hela kursavgiften (upp till 3490kr) om du sedan köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Du är alltid försäkrad när du går en kurs i kitesurfing hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges första toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.


BOKA NU