VARFÖR VÄLJA OSS?

Mer än 95% av våra elever som går kitekurs skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Som en av Skandinaviens första och största kiteskolor lägger vi stor vikt på säkerhet och pedagogik i våra kurser. Våra instruktörer är IKO certifierade och har HLR utbildning för vuxna och barn. På vårt kitecenter finner ni alltid duktiga och erfarna instruktörer, den senaste utrustningen med alla säkerhetsaspekter där till, utbildningsmaterial som följer branschstandarden samt högsta komfort innan och efter er kurs med varmdusch och ombytesrum. Vi har dessutom även kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Du får tillbaka hela kursavgiften (upp till 3990kr) om du köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Våra instruktörer är försäkrade genom en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar alltid att du ser över ditt eget försäkringsskydd innan du deltar i en kurs hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges första toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.4,876

Elever

7

Instruktörer

250

Vinddagar

50+

SolkrämVi är ett litet företag som brinner helhjärtat för kitesurfing. Vi ordnar nybörjarkurser i kitesurfing i Sverige från april till oktober. Vindsäkrast är vår- och höstmånaderna. Vi håller kurser såväl på vardagar som under helg. Vanligtvis pågår nybörjarkurserna mellan kl 09.00 och 17.00.

Vi har även en kitebutik i Lomma som är öppen vardagar mellan 09-17 under sommarhalvåret och efter överenskommelse under vinterhalvåret.

Under vintermånaderna ordnar vi kitesurfingresor till de blåsigaste ställena i hela världen. Vissa av resorna lämpar sig bättre för nybörjare som vill lära sig snowkite eller kitesurfing, medan andra riktar sig till åkare som vill utveckla sin åkning på högre nivå. Kolla in vår resesida och bli inspirerad!

Kite.se är ett helhetsföretag inom kitesurfing. Förutom kitekurser av hög internationell standard erbjuder vi surfbutik, resor och ordnar även events som exempelvis Kite Jam (Svenska Mästerskapet), Öresund Crossing, Downwinders och liknande för att öka allmänhetens intresse för sporten.

Kitesurfing växer explosionsartat och i takt med att vi blir fler och fler utövare krävs det att vi tar ansvar. Under kursen försöker vi förmedla denna känsla av ansvar och respekt för sporten och andra utövare. Tillsammans försöker vi forma ett kitesverige som präglas av ödmjukhet, glädje och respekt för våra gemensamma intressen.

Vi rekommenderar medlemsskap i Sveriges Kiteförbund. Denna ideella förening arbetar aktivt för att hålla våra spots öppna och värnar om vår relation till allmänheten. Vi stöttar deras arbete så mycket vi kan!

NÅGRA AV VÅRA KUNDER


VI SOM JOBBAR HÄR