Nöjda Kunder

Mer än 99% av våra kite elever skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Schyssta villkor

Vi tror att schyssta villkor ger skickliga medarbetare. Alla våra instruktörer är anställda och får lön. De täcks av en ansvarsförsäkring i tjänsten och du skall ha täckning av din hemförsäkring under kursen. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Gratis kitekurs

Du får tillbaka hela kursavgiften om du sedan köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Bäst förutsättningar för kitesurfing

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges enda toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.

Erfarenhet

Vi älskar kitesurfing och håller nästan 500 kitekurser årligen vilket gör våra instruktörer till de mest erfarna i landet. Vi vet vad som krävs för att du ska lära dig kitesurfing på ett säkert och roligt sätt. Naturligtvis är våra instruktörer dessutom certifierade och har utbildning i HLR.

Kitesurfing med vindgaranti

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Om företaget

Vi är ett litet företag som brinner helhjärtat för kitesurfing. Vi ordnar nybörjarkurser i kitesurfing i Sverige från april till oktober. Vindsäkrast är vår- och höstmånaderna. Vi håller kurser såväl på vardagar som under helg. Vanligtvis pågår nybörjarkurserna mellan kl 09.00 och 17.00.

Vi har även en kitebutik i Lomma som är öppen vardagar mellan 09-17 under sommarhalvåret och efter överenskommelse under vinterhalvåret.

Under vintermånaderna ordnar vi kitesurfingresor till de blåsigaste ställena i hela världen. Vissa av resorna lämpar sig bättre för nybörjare som vill lära sig snowkite eller kitesurfing, medan andra riktar sig till åkare som vill utveckla sin åkning på högre nivå. Kolla in vår resesida och bli inspirerad!

Vårt ansvar

Kite.se är ett helhetsföretag inom kitesurfing. Förutom kitekurser av hög internationell standard erbjuder vi surfbutik, resor och ordnar även events som exempelvis Kite Jam (Svenska Mästerskapet), Öresund Crossing, Downwinders och liknande för att öka allmänhetens intresse för sporten.

Kitesurfing växer explosionsartat och i takt med att vi blir fler och fler utövare krävs det att vi tar ansvar. Under kursen försöker vi förmedla denna känsla av ansvar och respekt för sporten och andra utövare. Tillsammans försöker vi forma ett kitesverige som präglas av ödmjukhet, glädje och respekt för våra gemensamma intressen.

Vi rekommenderar medlemsskap i Sveriges Kiteförbund. Denna ideella förening arbetar aktivt för att hålla våra spots öppna och värnar om vår relation till allmänheten. Vi stöttar deras arbete så mycket vi kan!

Kontaktformulär

NAMN

EMAIL

MEDDELANDE

[recaptcha size:compact]

Vi som jobbar här

Erik Gibson

Grundare

Tobias Schmid

Manager Kite.se

Jone Lescinskaite

Manager Lomma Beach House

Fanny Ekdahl

Manager Aktiviteter och Event

Björn Kjeang Funkqvist

Instruktör

Henrik Josander

Instruktör

Alexander Gustafsson

Assisterande instruktör

Charles Kallin

Instruktör

Karl Roos

Ansvarig Kite.dk

Anna Siennicki-Lantz

Event

Nicole Svensson

Café & Event

Nemone Lindulf

Ekonomi

4876
Elever
7
Instruktörer
250
Vind Dagar
50
Solkräm
 

Hitta hit

Tidningsarkivet

Här finner du några exempel från när Kite.se synts i massmedia de senaste åren.

Till Arkivet

Filmarkivet

Här finner du filmer från våra senaste resor, kurser, camps och events. En känsla för vad vi håller på med.

Till Arkivet

Några av våra kunder