LÄR DIG KITESURFA!


Att lära sig kitesurfing är en fantastisk upplevelse som förändrar livet för många. Vi på Kite.se har sysslat med kitesurfing i nästan 20 år och under den tiden blivit en av Sveriges största aktörer när det gäller professionella kitekurser. Med flera tusen elever i ryggen har vi utvecklat ett unikt kitekurskoncept där vi på ett tryggt och effektivt sätt tar dig från att aldrig ha flugit en kite till att bli en självständig och trygg kitesurfare.

Läs mer om våra lektionspaket nedan.


VÄLJ TYP AV LEKTION


PRIVATLEKTION

1 elev per kite
1 elev per instruktör
från 898 kr per timme

Läs mer

Mest populär!

GRUPPLEKTION

2 elever per kite
2-4 elever per instruktör
från 399 kr per timme

Läs mer

HYDROFOIL

1 elev per kite
1 elev per instruktör
990 kr per timme

Läs mer

Klicka nedan för nya datum sommar 2024

GIRLS CAMP

Helhelg med aktiviteter
Coaching
Mat och boende
4990 kr / 6990 kr

Läs mer

CAMP

2 elever per kite
2-4 elever per instruktör
från 3500 kr för camp i 3 dagar

Läs mer

Ge bort någonting annorlunda och sportigt. Kitesurfing är en upplevelse man aldrig glömmer! Vi har populära presentkort på alla våra kitekurser och värdebevis med valfri valör. Ge din vän, partner, mamma eller son en upplevelse för livet. Perfekt för den aktiva livsnjutaren som testat det mesta. Om din vän redan kitesurfar passar individuella privatlektioner med någon av våra duktiga instruktörer utmärkt.


VARFÖR GÅ KURS HOS OSS?


Mer än 95% av våra elever som går kitekurs skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Som en av Skandinaviens första och största kiteskolor lägger vi stor vikt på säkerhet och pedagogik i våra kurser. Våra instruktörer är IKO certifierade och har HLR utbildning för vuxna och barn. På vårt kitecenter finner ni alltid duktiga och erfarna instruktörer, den senaste utrustningen med alla säkerhetsaspekter där till, utbildningsmaterial som följer branschstandarden samt högsta komfort innan och efter er kurs med varmdusch och ombytesrum. Vi har dessutom även kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Du får tillbaka hela kursavgiften (upp till 3990kr) om du köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Våra instruktörer är försäkrade genom en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar alltid att du ser över ditt eget försäkringsskydd innan du deltar i en kurs hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges första toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.