Hydrofoil-kurs (1h)

990 kr

Lär dig att flyga fram på en foilbräda tillsammans med oss! Hydrofoil är fantastiskt kul och är relativt nytt i kombination med kitesurfing, det är en helt unik underbar känsla. Med vårt kursupplägg kommer du enkelt igång, vi börjar med de första stegen för att komma upp på brädan – med en kort mast och en större vinge får du enkelt en bra känsla för foiling och kommer igång snabbt. När du behärskar den korta masten byter vi till en större mast för att maximera din utveckling och ta nästa steg framåt. Lektionen hålls med walkie-talkies så att din instruktör kan ge dig tips under hela lektionen ute på vattnet, precis när du behöver det. Kravet för lektionen är att du är en medel-duktig kitesurfare som är bekväm med att kryssa uppvind, vända och göra små hopp.

Läs merBoka nu!

VARFÖR VÄLJA OSS?

Mer än 95% av våra elever som går kitekurs skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Som en av Skandinaviens första och största kiteskolor lägger vi stor vikt på säkerhet och pedagogik i våra kurser. Våra instruktörer är IKO certifierade och har HLR utbildning för vuxna och barn. På vårt kitecenter finner ni alltid duktiga och erfarna instruktörer, den senaste utrustningen med alla säkerhetsaspekter där till, utbildningsmaterial som följer branschstandarden samt högsta komfort innan och efter er kurs med varmdusch och ombytesrum. Vi har dessutom även kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Du får tillbaka hela kursavgiften (upp till 3990kr) om du köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Våra instruktörer är försäkrade genom en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar alltid att du ser över ditt eget försäkringsskydd innan du deltar i en kurs hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges första toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.


BOKA NU