BÖRJA KITESURFA IDAG!


Vi tror att alla har möjlighet att lära sig kitesurfing, oavsett ålder eller förkunskaper. Vi har utvecklat ett kursupplägg där du som elev väljer hur många lektioner du önskar boka från start, sedan är det lätt att lägga till ytterligare lektioner om du känner att du behöver slipa vidare på någonting. På så vis kan vi anpassa kursupplägget efter din utvecklingstakt och dina utmaningar så att du snabbt blir en kompetent och trygg kitesurfare.


PROVA PÅ - 1 lektion (2,5 h)

1790 kr

Har du aldrig provat kitesurfing är detta din chans att prova kitesurfing på ett säkert och roligt sätt. En rolig upplevelse och en rejäl adrenalinkick utlovas! Om du redan har kitesurfat förut kan du använda passet till att fortsätta utifrån din aktuella nivå eller för att fräscha upp kunskaperna.

Läs merBoka nu!

FEEL - 2 lektioner (5 h)

2990 kr

Under två lektioner får du uppleva kitesurfing på riktigt. Vi går igenom allt ifrån säkerhetstänk till bodydrag. Vid gynnsamma förhållanden hinner du även prova dina första brädstarter. Här får de flesta mersmak och vill bara fortsätta så snart som möjligt.

Läs merBoka nu!

Populärast!

RIDE - 4 lektioner (10 h)

3990 kr

Detta är vårt populäraste alternativ för nybörjare med målet att du blir en självständig kitesurfare som kan fortsätta träna på egen hand vid kursens slut. Vissa behöver dock lite mer tid med draken för att verkligen bemästra balans och kraft för att lyckas surfa längre sträckor eller vända, då kan fem lektioner vara perfekt.

Läs merBoka nu!

PREMIUM - 5 lektioner (12,5 h)

4490 kr

Vårt mest gedigna kursupplägg där du verkligen får gott om tid med kiten och brädan, det roligaste momentet på hela kursen. Inget lämnas åt slumpen och du hinner utvecklas i din egen takt, lära dig balansen och förhoppningsvis kan du köra längre sträckor åt bägge hållen vid kursens slut. Vissa elever känner sig redo att öva vidare själva efter fyra lektioner och då är det en bra idé att spara sista lektionen tills man fått lite mer tid med draken och på så vis kan nyttja ett ytterligare lektionstillfälle maximalt.

Läs merBoka nu!

VARFÖR VÄLJA OSS?

Mer än 95% av våra elever som går kitekurs skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

Som en av Skandinaviens första och största kiteskolor lägger vi stor vikt på säkerhet och pedagogik i våra kurser. Våra instruktörer är IKO certifierade och har HLR utbildning för vuxna och barn. På vårt kitecenter finner ni alltid duktiga och erfarna instruktörer, den senaste utrustningen med alla säkerhetsaspekter där till, utbildningsmaterial som följer branschstandarden samt högsta komfort innan och efter er kurs med varmdusch och ombytesrum. Vi har dessutom även kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Du får tillbaka hela kursavgiften (upp till 3990kr) om du köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Våra instruktörer är försäkrade genom en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar alltid att du ser över ditt eget försäkringsskydd innan du deltar i en kurs hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges första toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.


BOKA NU