GIRLS CAMP


3-5 September 2021

Datum är spikat och planeringen är igång för ännu en helg fullspäckad med kitesurfing, god mat och gott sällskap. Campet välkomnar alla nivåer, från nybörjare till vana åkare! Vårt mål är att skapa självständiga kitesurfare med mersmak för sporten och nya surf buddies. Unna dig en helg utöver den vanliga!

COACHING

AKTIVITETER

GOD MAT

Maten är en viktig del för oss under campet. All mat kommer vara vegetariskt och även veganskt alternativ finns. Vi försöker att handla närproducerade varor med hänsyn till miljön.

Kitekurs

5990 SEK

2 övernattningar
Frukost, lunch och middag (7 måltider totalt)
10 timmar kitekurs med utrustning
Två morgonpass med yoga (vid väder)

Boka nu

Coaching

3990 SEK

2 övernattningar
Frukost, lunch och middag (7 måltider totalt)
Coaching
Två morgonpass med yoga (vid väder)

Boka nu

Detaljerad information

OBS: Campet kan bara bli av om restriktionerna i landet lättas eller tas bort tills campdatumet. Vi håller utsikt på det FHM rekommenderar. Dessutom garanteras 100% återbetalning om eventet behöver att ställas in pga pandemin.
Datum: 3-5 september 2021
Tid: Fredag kl 18:00 – Söndag kl 18:00
Var: Lomma Beach House, Badvägen 2
Kostnad: 5990 kr (nybörjare, kitekurs)
3990 kr (vana åkare, egen utrustning, coaching)

I kursen ingår: 2 övernattningar med frukost, lunch och middag (7 måltider totalt), 10 timmar kitekurs med utrustning och instruktör och coaching. Om vädret tillåter gör vi även yoga på morgonen på lördag & söndag.

Avancerade åkare erbjuds att delta i campet för 3990 kr. Då ingår kost, logi och coaching. Kravet för att boka detta paket är att du kan hålla höjd och vända.

Maten är en viktig del för oss under campet. All mat kommer vara vegetarisk och vi försöker att handla närproducerade varor av hänsyn till miljön. Har du andra kostpreferenser så meddela oss vid bokning.

Ta chansen att utvecklas och ha kul på vattnet tillsammans med andra peppade tjejer vid Sveriges kanske bästa plattvattenspot.