GIRLS CAMP


14-16 Maj 2021

Datumen är spikade och planeringen är igång för en helg fullspäckad med kite och massa annat kul såklart. Campet ger alla tjejer chansen att få lära sig det som behövs för att bli en självständig kitesurfare samt skaffa nya “surf buddies”. Campet är till för både nybörjare och vana åkare, alla är välkomna!

COACHING

AKTIVITETER

GOD MAT

Maten är en viktig del för oss under campet. All mat kommer vara vegetariskt och även veganskt alternativ finns. Vi försöker att handla närproducerade varor med hänsyn till miljön.

Kitekurs

5990SEK
  • 2 övernattningar
  • Frukost, lunch och middag (7 måltider totalt)
  • 10 timmar kitekurs med utrustning
  • Två morgonpass med yoga (vid väder)

Coaching

3990SEK
  • 2 övernattningar
  • Frukost, lunch och middag (7 måltider totalt)
  • Coaching
  • Två morgonpass med yoga (vid väder)

Detaljerad information

OBS: Campet kan bara bli av om restriktionerna i landet lättas eller tas bort tills campdatumet. Vi håller utsikt på det FHM rekommenderar. Dessutom garanteras 100% återbetalning om eventet behöver att ställas in pga pandemin.
Datum: 14-16 maj 2021
Tid: Fredag kl 18:00 – Söndag kl 18:00
Var: Lomma Beach House, Badvägen 2
Kostnad: 5990 kr (nybörjare, kitekurs)
3990 kr (vana åkare, egen utrustning, coaching)

I kursen ingår: 2 övernattningar med frukost, lunch och middag (7 måltider totalt), 10 timmar kitekurs med utrustning och instruktör och coaching. Om vädret tillåter gör vi även yoga på morgonen på lördag & söndag.

Avancerade åkare erbjuds att delta i campet för 3990 kr. Då ingår kost, logi och coaching. Kravet för att boka detta paket är att du kan hålla höjd och vända.

Maten är en viktig del för oss under campet. All mat kommer vara vegetarisk och vi försöker att handla närproducerade varor av hänsyn till miljön. Har du andra kostpreferenser så meddela oss vid bokning.

Ta chansen att utvecklas och ha kul på vattnet tillsammans med andra peppade tjejer vid Sveriges kanske bästa plattvattenspot.