RÖDA HAVET


nya datum planeras

Ta chansen och häng med på en båtkryssning i Röda havet med oss!
Under en veckas tid besöker vi två till tre olika öar som ligger i den norra delen av Röda havet. Vinden blåser oftast stabilt mellan 8 – 12 m/s varje dag.
Det unika med denna resa är att ni kommer bo med vår egen grupp på båten, med erfarna guides och servicepersonal som tar hand om hela gruppen dygnet runt.
Vid sidan av kitesurfingen finns det möjlighet till att snorkla, dyka eller bara ligga i solen och njuta av en bok.
Maten är utsökt färsk och tillagas direkt av vår egna kock på båten.

Magiskt turkost plattvatten!


Båten rymmer totalt 16 gäster. Det finns 6 dubbelrum med eget badrum och 2 dubbelrum med delat badrum. Alla rum har självklart A/C.

Egypten

nya datum planeras

14990 SEK

Boende 7 nätter
Delat rum
Guidning av campledare
Förvaring av kiteutrustning
Frukost, lunch och middag
Enkelrum +5000 SEK
5 hrs private coaching +4000 SEK

Boka nu!

Detaljerad information

Vi bor på en av Röda havets häftigaste äventyrsbåtar, speciellt gjord för kiteresor med alla faciliteter man kan tänkas behövas. Egna dubbelrum, badrum, dusch, gemensamma utrymmen för after-kite och soldäck. Vi ankrar bakom öarna på lä-sidan eftersom det blir bra vindskydd som ger lugn och ro på natten. En liten zodiac är med som kör oss från båten till öarna där vi riggar våra kites. Frukost, lunch och middag äter vi på båten.

Alla våra paket är exklusive flyg. Det finns olika flygbolag som erbjuder flyg till Hurghada. Om du flyger från Köpenhamn rekommenderar vi Pegasus Airlines, Turkish Airlines & Egypt Air. Det är viktigt att du hör av dig till oss innan du bokar flyg så att vi kan säkerställa tillgänglighet på båten. Vi kan självklart hjälpa dig med att rekommendera flyg och ankomsttid.

På morgonen serveras det en utsökt kontinental frukost. Lunch och middag är inkluderat och det erbjuds olika rätter varje dag. Allt ifrån sallader till fisk och kött som lagas direkt på båten av vår kock, perfekt för att bara sätta sig ner och njuta av utsikten efter en härlig kitesession. Enklare dryck ingår men öl, vin och snacks kan köpas på båten. Vänligen hör av dig om du har några speciella matpreferenser och/eller allergier.

Det blåser väldigt pålitligt vid Röda havet. Eftersom vi är längre ut i havet har vi en fördel då vinden alltid är starkare där. Vinden kommer oftast från norr och men ibland även från söder och brukar lika runt 8 – 12 m/s varje dag. Vanligtvis är vinden lite svagare på morgonen och starkare på eftermiddag/kvällen och vi väljer spots efter bästa förhållande. Hör gärna av dig innan resan för tips om vilka kitestorlekar vi rekommenderar.