This is Kitesurfing

Have a blast and inspire others to do the same!

KITE CAMP

NEVER ENDING SEASONS

1
1

Varför välja Kite.se?

Nöjda Kunder

Mer än 99% av våra kite elever skulle rekommendera vår kiteskola till sina vänner. Det är ett ansvar vi är mycket stolta över och tänker förvalta väl.

IKO-center

Som första kiteskola i Skandinavien blev vi “IKO Affiliated Center” våren 2013. Det innebär att vi uppfyller hårda krav på säkerhet och pedagogik i kitesurfingkurserna. Våra instruktörer är certifierade och har utbildning i HLR. Dessutom har vi formell kompetens att utbilda instruktörer.

Kitesurfing med vindgaranti

Kitesurfing är en vindsport och vissa moment under en kitekurs kräver naturligtvis vind för att kunna genomföras. Skulle vinden inte räcka till fortsätter vi din kitesurfingkurs en annan dag. Det kallar vi för vindgaranti.

Gratis kitekurs

Du får tillbaka hela kursavgiften om du sedan köper ditt kitepaket via oss. Dessutom ingår alltid professionell support på din hemmastrand, varje dag, hela säsongen, när du handlat kiteutrustning hos oss.

Tryggare kan ingen vara

Du är alltid försäkrad när du går en kurs i kitesurfing hos oss. Du kan givetvis betala via faktura och får alltid kvitto på din betalning. Att du känner dig trygg är vårt viktigaste mål!

Bäst förutsättningar för kitesurfing

Några av världens mest erfarna kiteinstruktörer i kombination med ett unikt kursupplägg, sprillans ny utrustning och vindgaranti gör att du kan fokusera på din kitesurfing. Sveriges enda toppmoderna kitecenter med bastu, varm dusch och omklädningsrum bidrar också till upplevelsen.

Nybörjarkurser

Nybörjarkurser

Shop

Shop

Nyheter

Nyheter

Presentkort

Presentkort

Lomma Beach House

Lomma Beach House

Väder

Väder

Team

Team

Hyr utrustning

Hyr utrustning

"Engagerade, trevliga instruktörer. Bra man fick gå ut i vattnet direkt och bra man fick testa med riktig kite direkt. Jag funderar på fortsättningskursen. :)"

− Peter, 45år

"Seriöst upplägg och mycket bra anmälan och snabba svar på email och datumändringar. Snyggt hus i Lomma och bra intro och genomgång första dagen. Bra att två extra lärare var med under andra dagen. Bra upplägg och kändes genomtänkt. Säkerheten först. Mkt erfaren lärare."

− Kalle, 32 år

"Det var riktigt roligt att få känna på kraften i kiten. Spännande i slutet också när man började få kläm på det. Jag ska definitivt börja kite surfa."

− Tove, 29år

" Kunnig och trevlig lärare som gjorde upplevelsen mycket positiv. Jättekul!"

− David, 43 år

Redo för att ta nästa steg i din åkning?  Boka privatlektion

Hitta hit